All our car parks have anti-covid measures

Booking cancel Free Cancellations  Book now, cancel later. Over 90% of car parks can be cancelled for free 24 hours before arrival.

Hotel Airport Tirana - paguaj në linjë

Lokacioni
Data e dorëzimit të veturës
Data e pranimit të veturës
 
Hotel Airport Tirana - paguaj në linjë

Hotel Airport Tirana, parkim me kosto të ulët i zbuluar, survejim 24 orësh me kamera dhe me transferime falas per ne Aeroport dhe kthim. Vendosni orarin dhe numrin e fluturimit per tju pritur ne Aeroport. Rezervoni tani!

 

Ju lutemi mbërrini në parkim 15-20 minuta para kohës që keni treguar në rezervimin tuaj. Ofrojmë transferim falas që funksionon sipas kërkesës. Transporti do t'ju dergoje në terminalin e nisjes per rreth 2 minuta. Pas kthimit tuaj- Pas zbarkimit, merrni bagazhin tuaj dhe telefononi parkingun e makinave. Ata do të vijnë dhe do të takohen direkt në zonën nisjes ne terminal. Nëse fluturimi juaj eshte vone në mbrëmje ose vonohet, ju lutemi na informoni me telefon ose me email.

Udhëzimet

You will receive a booking voucher containing the car park's address and telephone number, along with any relevant instructions and directions, upon confirming your reservation. To view the location of the car park, please see the map on the website.

Veçoritë

  • Transferi i mundshëmTransferi i mundshëm
  • E sigurtE sigurt
  • Transfere pa pagesëTransfere pa pagesë
  • Në ajër të hapurNë ajër të hapur
  • Rrethim me gardhRrethim me gardh
  • 24 orë24 orë
  • Anti-Covid MeasuresAnti-Covid Measures

Transfers

4 min

Customer Reviews

Rated 4,9 based on 3 vlerësimet

Alban
e diel, 8 maj 2022

5 / 5
Ana
e mërkurë, 27 prill 2022

5 / 5
Besir
e martë, 22 qershor 2021

5 / 5
Po gjejmë ofertat më të mira për ju
Vetëm pak
. . .