Over 4M happy customers
trustpilot rating Rated Excellent
Best price guarantee
500,000+ parking spaces

Parkhalle Hamburg Airport Indoor

All our car parks have anti-covid measures

Parkhalle Hamburg offers you safe and cheap parking.
The park area is approx. 7 minutes away from the Hamburg airport. Transfer to and from the airport is included in the price.

On the day of your departure:


Please go directly to the car park, where you will be met by a local agent.
Please call 30 minutes before your arrival at the number stated on the booking confirmation to confirm your arrival.
After you have parked your car and the formalities have been clarified, the free shuttle service will take you to your departure terminal.
The transfer takes about 7 minutes.
You can start your journey with peace of mind knowing that your vehicle is safely parked in the monitored and locked parking lot.

On the day of your return:


Once you have your bags, please call the car park at the number listed in the booking confirmation.
The shuttle will then pick you up from the airport and bring you back to your vehicle in the car park.

Directions

You will receive a booking voucher containing the car park's address and telephone number, along with any relevant instructions and directions, upon confirming your reservation.

To view the location of the car park, please see the map on the website.

Important

The free transfer is valid for a maximum of 4 persons per booking. For each additional guest, an additional fee of € 10.00 is due. Your car keys need to be deposited at the parking lot as the cars are parked in sequence by date.

Features

  • Free Transfers Free Transfers
  • Secure Secure
  • Insured Car Park Insured Car Park
  • Insured Transfers Insured Transfers
  • Perimeter Fence Perimeter Fence
  • Undercover Undercover
  • Anti-Covid Measures Anti-Covid Measures

Transfers

7 Min

Customer Reviews

Naja Storebjerg
Saturday, August 3, 2019

4 / 5
Anna Sveistrup
Saturday, August 3, 2019

Det virkede lidt kaotisk da vi afleverede vores bil, og der var virkelig travlt. Vi skulle vente lidt før vi blev kørt til lufthavnen. Da vi landede i Hamborg blev vi straks afhentet og ingen ventetid og straks da vi var på parkeringen, fik vi udleveret bilnøglen og bilen stod klar til afhentning. Chaufføren kørte dog meget stærkt fra lufthavnen til garagen / parkeringen. Unødvendigt med sådan en vild kørsel, som vad utrygt med børn i bilen og kufferter som væltede rundt bagom. Bortset fra ovenstående, vil jeg gerne anbefale Via Park Nordenstedt, det fungerede virkelig godt og ingen skader på bil og tydeligt den havde stået indendørs i alle 3 uger.

5 / 5
Heinrich
Saturday, August 3, 2019

3 / 5
Malene
Friday, August 2, 2019

5 / 5
Jimmi
Wednesday, July 31, 2019

2 / 5
Christina
Tuesday, July 30, 2019

2 / 5
Søren
Tuesday, July 30, 2019

4 / 5
Selvaranjan
Monday, July 29, 2019

4 / 5
Flemming
Monday, July 29, 2019

3 / 5
Jan
Sunday, July 28, 2019

2 / 5
Anette
Sunday, July 28, 2019

Vi ventede 3 timer efter ankomst til lufthavnen inden vi blev hentet af shuttleservice Der tales ikke engelsk En meget dårlig oplevelse

1 / 5
Anette
Sunday, July 28, 2019

Virkelig dårlig service Havde to biler der som ikke har holdt inde Vi ventede i 3 timer i lufthavnen efter ankomst på shuttleservice Når vi rykkede sagde de 5 min. Taler ikke engelsk

1 / 5
Britta Pedersen
Sunday, July 28, 2019

Har aldrig oplevet lignende. Intet er hvad man bestiller og der er ikke styr på noget som helst. Jeg booker aldrig der igen

1 / 5
Hieu
Saturday, July 27, 2019

Ved afleveringen var betjeningen helt i bund. Det var svært at komme i telefonisk kontakt med personalet, hvor der blev lagt på flere gange...Da personalet ankom til udleveringsstedet, var hun temmelig fraværendende og vi skulle selv parkere bilen, og hun viste ikke engang hvor bilen skulle parkeres. Heldigvis nåede vi til lufthavnen til tiden, men vi blev ikke anvist om at vi skulle mødes samme sted, som vi blev sat af. Alt i alt en rodet og kaotisk behandling og det eneste positive at fremhæve er hjemkomsten, hvor vi fik en god behandling af chaufføren. Vil nok ikke bruge dette firma en anden gang.

2 / 5
Knud
Friday, July 26, 2019

En helt igennem dårlig oplevelse at bruge Park Via, idet vi lander i Hamborg lufthavn og ringer til firmaet for at blive afhentet er der ingen der tager telefonen, på trods af adskillelige forsøg, så ender med at vi må tage en taxa til 35 euro ud til firmaet hvor vi afleverede bilen, blot for at konstatere at nøglen til vores bil var blevet væk for dem, det det 1,5 time at finde den. De var også helt afvisende overfor at refundere vores tax tur på 35 euro. En rigtig dårlig oplevelse at bruge dette firma.

1 / 5
Mathias
Friday, July 26, 2019

Var lovet at bilen skulle stå indenfor. Den stod udenfor hele ugen

2 / 5
Hanne
Thursday, July 25, 2019

This service is a disgrace! They destroyed one of my wheels while the car was in their possession. They won't even recognize it. Parkvia should investigate this place, and delete them from their website, because Parkhalle Norderstedt do undermines Parkvia.com's credibility.

2 / 5
jørgen Henrik
Wednesday, July 24, 2019

bruger dem aldrig mere

1 / 5
Jonathan
Wednesday, July 24, 2019

2 / 5
Mikael
Wednesday, July 24, 2019

Ved aflevering herskede total kaos. Trods forudbestilt afleveringstidspunkt var der lang kø og ingen betjening (16/7-2019). For få shuttlebusser blev tilsidst suppleret af taxis. Nåede på netop igennem lufthavnen og frem til gaten 3 min. før den lukkede. Havde nær kostet en ferie - kan ikke anbefales!

2 / 5