All our car parks have anti-covid measures

Booking cancel Free Cancellations  Резервишите одмах, откажите касније. Преко 90% паркиралишта може се отказати бесплатно 24 сата пре доласка.

ParkVia постаје Ваш све на једном месту паркинг!

Локација
Датум предаје возила
Датум подизања возила
ParkVia постаје Ваш све на једном месту паркинг!
14. април 2014.

ParkVia постаје Ваш све на једном месту паркинг!

ParkVia, глобални бренд упоређивања цена, данас постаје већи, светлији и бољи са лансирањем потпуно нове верзије веб сајта.

Присутна широм света ParkVia је предузела све своје постојеће веб сајтове специфичне за сваку земљу и прегруписала их у један, лако доступан паркинг портал. Познати брендови као што су ParkSmart.ie, ParkingAeroporto.es, ParkingAeroporoto.it и ParkVia Deutschland спојени су у нови и једноставнији бренд ParkVia.

Уз наведене промене је покренут и нови дизајн за сајт који се прилагођава уређају са којим приступате ка: компјутеру, табличу или „smart“ мобилном телефону. Било да унапред планирате путовање са свог рачунара код куће или сте у потрази за паркингом у последњом минуту на Вашем мобилном телефону, ParkVia Вам од сада пружа једноставан приступ где год да се налазите!

Једино што се није променило код ParkVia је 3 корака у начину резервације, водећи Вас кроз проверу доступности, упоређујући опције и обезбеђивање опције на Вашем одабраном паркингу. У року од неколико минута резервације су потврђене путем СМС и е-маила, са свим детаљима одабраног паркинга, спремна за штампање.

Још увек можете рачунати на велики избор опција ParkVia за паркинг на аеродромима, лукама, железничким станицама и градским центрима, нудећи Вам:

  • брзи трансфер или удобну „Meet and Greet“ услугу
  • паркинг на лицу места на аеродромима и лукама или поред јефтинијих алтернатива у околини
  • спектар додатних услуга које можете додати ка Вашој резервацији, од перионице до сервисирање возила!
  • Посвећени кориснички сервис ParkVia је спреман да Вам помогне да обезбедите свој идеалан паркинг простор путем е-маила и разговора уживо.

Дакле, ако у будућности тражите паркинг, не заборавите на ParkVia: више од 800 паркинга на 400 локација широм света, сада смо само корак удaљени. Са ParkVia, изаберите паркинг!

Проналазимо вам најбоље понуде
Бићемо са Вама за тренута...
. . .