Booking cancel Free Cancellations  Book now, cancel later. Over 90% of car parks can be cancelled for free 24 hours before arrival.

ParkVia постаје Ваш све на једном месту паркинг!

Location
Vehicle Drop-Off Date
Vehicle Pick-Up Date
ParkVia постаје Ваш све на једном месту паркинг!
14 April 2014

ParkVia постаје Ваш све на једном месту паркинг!

ParkVia, глобални бренд упоређивања цена, данас постаје већи, светлији и бољи са лансирањем потпуно нове верзије веб сајта.

Присутна широм света ParkVia је предузела све своје постојеће веб сајтове специфичне за сваку земљу и прегруписала их у један, лако доступан паркинг портал. Познати брендови као што су ParkSmart.ie, ParkingAeroporto.es, ParkingAeroporoto.it и ParkVia Deutschland спојени су у нови и једноставнији бренд ParkVia.

Уз наведене промене је покренут и нови дизајн за сајт који се прилагођава уређају са којим приступате ка: компјутеру, табличу или „smart“ мобилном телефону. Било да унапред планирате путовање са свог рачунара код куће или сте у потрази за паркингом у последњом минуту на Вашем мобилном телефону, ParkVia Вам од сада пружа једноставан приступ где год да се налазите!

Једино што се није променило код ParkVia је 3 корака у начину резервације, водећи Вас кроз проверу доступности, упоређујући опције и обезбеђивање опције на Вашем одабраном паркингу. У року од неколико минута резервације су потврђене путем СМС и е-маила, са свим детаљима одабраног паркинга, спремна за штампање.

Још увек можете рачунати на велики избор опција ParkVia за паркинг на аеродромима, лукама, железничким станицама и градским центрима, нудећи Вам:

  • брзи трансфер или удобну „Meet and Greet“ услугу
  • паркинг на лицу места на аеродромима и лукама или поред јефтинијих алтернатива у околини
  • спектар додатних услуга које можете додати ка Вашој резервацији, од перионице до сервисирање возила!
  • Посвећени кориснички сервис ParkVia је спреман да Вам помогне да обезбедите свој идеалан паркинг простор путем е-маила и разговора уживо.

Дакле, ако у будућности тражите паркинг, не заборавите на ParkVia: више од 800 паркинга на 400 локација широм света, сада смо само корак удaљени. Са ParkVia, изаберите паркинг!

We're finding you the best deals
We'll be just a moment
. . .