Booking cancel Free Cancellations  Резервишите одмах, откажите касније. Преко 90% паркиралишта може се отказати бесплатно 24 сата пре доласка.

Једном кад koрстите, заувек ћете остати верни ParkVia

Локација
Датум предаје возила
Датум подизања возила
Једном кад koрстите, заувек ћете остати верни ParkVia
14. јул 2014.

Једном кад koрстите, заувек ћете остати верни ParkVia

Међународни паркинг провајдер резервација ParkVia и нјезина истраживања су показала да је потражња за претходну резервацију паркинга још увек у порасту.

Година 2013. је показала да је више од 700.000 резервација годишње направљено на мрежи ParkViа, која нуди корисницима избор од преко 800 паркиралишта. У односу на 2012. годину потражња се је повечала за 75 %.

За само 4 године, више од 15 % клијентске базе ParkVia, су направили поновну резервацију, скоро 10.000 њих је направило 5 или више резервација. Наше локације омогућавају да без обзира где требате да паркирате ParkVia нуди избор. Покрива више од 30 земаља и 400 појединачних локација.

Истраживања, које је направла ParkVia, показују да се већина клијената враћа на недељној основи, како би искористили ексклузивни онлајн попусти, чинећи преко стотине резервација током неколико година.

ParkVia нуди туристима, пословним путницима и путницима подједнако платформу за упоређивање и одабир правог паркинга. Широк асортиман је доступан на аеродромима, лукама, железничким станицама и градским центрима широм света.

Истраживања показују да клијенти, који имају више избора на располагању, радо ће направити резервацију од оних који имају само једну опцију. На ParkVia, без обзира да ли је Ваш фактор одлуке цена, локација, услуга или функција, свеобухватни избор који Вам је на располагању, сигурно ће Вам пружити идеално решење.

ParkVia je Ваше једино мјесто за паркирање којег можете пронаћи на www.parkvia.com, доступно на више од 25 језика. Сваки паркинг има наглашене продајне тачке где клијенти могу резервисати онлине, у три брза и једноставна корака: провера доступности, упоређивање опције и пружање података о возилу. Након резервације, примит ћете е-маил и СМС потврду, са свим потребним информацијама за долазак на паркинг.

У понуди је различити избор и да бисте избегли изненађењу у последњем тренутку, Park Via Вам је на услузи, зато није ни чудо да се ParkVia служи старом изреком, једном користите и заувек ћете јој остати верни.

Проналазимо вам најбоље понуде
Бићемо са Вама за тренута...
. . .