Booking cancel Free Cancellations  Book now, cancel later. Over 90% of car parks can be cancelled for free 24 hours before arrival.

Шта је ново на ParkVia?

Location
Vehicle Drop-Off Date
Vehicle Pick-Up Date
Шта је ново на ParkVia?
07 May 2014

Шта је ново на ParkVia?

Недавно смо лансирали наш нови сајт ParkVia - дефинитивно место да изаберете паркинг широм света. Било је много промена зато желимо да вам детаљно покажемо коришчење нашег cajta!

Свет на длану

Користећи табулар за језике на врху новог ParkVia сајтa од сада можете да изаберете више од 20 језика уместо да посећујете различите сајтове да бисте могли изабрати паркинг.

Само једном претрагом, владат ће свима

Од сада је претраживање и проналажење паркинга на ParkVia лакше него икад. Само укуцајте расположљиву локација, која одговара Вашој претрази и појавит ће се те Вам омогућити резервацију паркинга.

Приступне к ParkVia на Вашем смартфону телефону

Разумемо да када планирате путовање, паркинг често бива заборављен или га оставите до последњег минута. Сајт ParkVia се од сада прилагођава технологији коју користите: било да планирате своју резервацију унапред преко Вашег домачег рачунара или сте у потрази за паркингом преко свог смарт телефона у задњем тренутку. Резервација са ParkVia је лакша!

Нови сајт, нови бренд, нови лого!

Будите на опрезу за нашим новим логотипом на сајтовима наших партнера: где год га видели, знајте да добијате велики избор, огромну вредност и партнера са огромним искуством у паркингу.

Новости, исправке и посебне понуде

Да бисте били у ток са нашим вестима, додали смо ParkVia блог. Можете га пронаћи на дну наших веб страница, где ћемо редовно објављивати новости о новим локацијама и партнерима, ексклузивне попусте и корисне савете.

Што се није променило?

Постоји много ствари које имамо на нашем новом сајту:

  • Мој рачун: корисници који се враћају и даље могу да се пријаве и управљају својом резервацијом. Ако сте заборавили своје податке, можете их лако пронаћи овде.
  • Како резервирати: Нисте сигурни како да резервиште свој паркинг ? Погледајте наш корак по корак водич.
  • Мапе: њих можете пронаћи на неколико страница. Hа нашем сајту cу Вам означене локације појединачних паркиралишта. Након тога можете изабрати онај који Вам одоговара.

Ако нисте сигурни како да користите наш нови сајт, или ако имате било каквих питања, не устручавајте се и позовите наc да уживо разговарате са нама. Нашa међународна екипа је ту да Вам помогне да изаберете паркинг.

We're finding you the best deals
We'll be just a moment
. . .