Booking cancel Free Cancellations  Book now, cancel later. Over 90% of car parks can be cancelled for free 24 hours before arrival.

Parkimi ne Aeroportin e Tiranës

Ruaj një 5% ekstra! Përdorni kodin e zbritjes SPRING kur bëni pagesën 🐣🌱🌞

Lokacioni
Data e dorëzimit të veturës
Data e pranimit të veturës

Çmimi më i mirë (1 Day)

5,00 Lekë

Rezervo parkim me kosto të ulët në Aeroportin Ndërkombëtar të Tiranës "Rinas"

A jeni duke fluturuar nga aeroporti i Tiranës dhe po arrini me veturë? ParkVia është mënyra më e lehtë për të gjetur parkim me kosto të ulët dhe të sigurtë në aeroport.

Ne e bëjmë të lehtë për të kërkuar dhe krahasuar parkingjet në aeroportin e Tiranës dhe ofrojmë një proces të shpejtë dhe të sigurt të rezervimit. Thjeshtë shkruani datat në të cilat do të udhëtoni në kutinë e kërkimit për të kontrolluar hapësirat e lira të parkimit. Nga këtu mund të krahasoni çmimet, shërbimet, komentet, disponueshmërinë, dhe distancën prej terminalit.

ParkVia punon vetëm me hapësirat e aprovuara për parking në aeroportin e Tiranes, kështu qe cilin do parkim që zgjidhni, mund të jeni të sigurt se vetura juaj do të jetë në duar të sigurta përderisa ju jeni larg!

Ju po ashtu do të siguroheni që do të merrni çmimin më të ulët të disponueshëm për parkimin tuaj të zgjedhur, duke ju falenderuar garancisë sonë për çmimin më të mirë.

Pra, nuk ka asnjë arsye për të mos i shpëtuar vetes stresin e mbërritjes në aeroport pa një vend parkimi të rezervuar paraprakisht!

Customer Reviews

Rated 4,79 based on 91 vlerësimet

7.5.2024

Everything were ok.

5 / 5
7.5.2024

Everything was ok on your parking.Thank you

5 / 5
5.5.2024

very well experience, pleasant and friendly staff. Will use again.

5 / 5
29.4.2024

Great location near the airport. Everything was ok.

5 / 5
21.4.2024

Për tu rekomanduar. Çdo gjë në rregull. Te mirsjellja e stafit ka potencial të përmirësimit, përndryshe krejt në rregull.

5 / 5
15.4.2024

All ok...

5 / 5
15.3.2024

It would be better to have explained that the validation of the booking is done when leaving and that the receipt that you get when entering should be kept until you leave because you need to show it.

5 / 5
28.2.2024

The best parking close to airport. 3min walking. My car was 10 days there and I didn’t pay so much. I will back again there.

5 / 5
1.2.2024

Great place

5 / 5
23.1.2024

Fully recommend!!!

5 / 5
16.1.2024

Super

5 / 5
12.1.2024

Very nice experience.

5 / 5
6.1.2024

Very happy great location

5 / 5
6.1.2024

Very nice people and very easy for park. Thank you and see you again.

5 / 5
31.12.2023

very convenient parking close to Tirana airport with reasonable cost

5 / 5
Po gjejmë ofertat më të mira për ju
Vetëm pak
. . .