Alle unsere Parkplätze verfügen über Anti-Covid-Maßnahmen

Booking cancel Kostenfrei Stornierung  Jetzt buchen, später stornieren. Über 90% der Parkplätze können 24 Stunden vor Anreise kostenlos storniert werden.

Parkhalle Hamburg Überdacht

Standort
Anreisedatum
Abholdatum des Fahrzeugs
 
Parkhalle Hamburg Überdacht

Die Parkhalle Hamburg bietet Ihnen sichere und günstiges Parken.

Das Parkgelände ist ca. 7 Minuten vom Hamburger Flughafen entfernt. Der Transfer zum und vom Flughafen ist im Preis inbegriffen.

 

Am Tag Ihres Abfluges:

Begeben Sie bitte direkt zum Parkplatz, wo Sie von einem Mitarbeiter vor Ort empfangen werden.

Rufen Sie bitte 30 Minuten vor Ihrer Ankunft unter der in der Buchungsbestätigung angegebenen Nummer an, um die Ankunft zu bestätigen.

Nachdem Sie Ihr Auto geparkt haben und die Formalitäten geklärt worden sind, bringt Sie der kostenlose Shuttleservice zu Ihrem Abflugterminal.

Der Transfer dauert ca. 7 Minuten.

Sie könne beruhigt ihre Reise antreten da Sie wissen, dass Ihr Fahrzeug sicher auf dem überwachten und abgeschlossen Parkplatz untergebracht ist.

 


Am Tag Ihrer Rückkehr:

Sobald Sie Ihre Koffer haben, rufen Sie bitte den Parkplatz unter der in der Buchungsbestätigung aufgeführten Rufnummer an.

Der Shuttleservice holt Sie dann wieder vom Flughafen ab und bringt Sie zurück zu Ihrem Fahrzeug auf dem Parkplatz. 

Anfahrtsbeschreibung

Sobald Sie Ihre Buchung abgeschlossen haben, erhalten Sie eine Buchungsbestätigung mit der Adresse und Telefonnummer des Parkplatzes, sowie weitere relevante Informationen. Den Standort des Parkplatzes entnehmen Sie bitte der Karte auf der Webseite.

Bitte beachten Sie:

Der kostenlose Transfer gilt für ein maximum von 4 Personen pro Buchung.

Für jeden weiteren Gast, wird ein Zusatzgebühr von €10,00 fällig.


Ihre Fahrzeugschlüssel müssen beim Parkplatz hinterlegt werden, da die Autos in der Reihe nach Datum geparkt werden.

Eigenschaften

  • Kostenlose TransfersKostenlose Transfers
  • SicherSicher
  • Versicherter ParkplatzVersicherter Parkplatz
  • Versicherter TransferVersicherter Transfer
  • EingezäuntEingezäunt
  • ÜberdachtÜberdacht
  • Anti-Covid-MaßnahmenAnti-Covid-Maßnahmen

Transfer

7 Min

Parkhalle Norderstedt Parkhalle Norderstedt

Kundenbewertungen

Naja Storebjerg
Samstag, 3. August 2019

4 / 5
Anna Sveistrup
Samstag, 3. August 2019

Det virkede lidt kaotisk da vi afleverede vores bil, og der var virkelig travlt. Vi skulle vente lidt før vi blev kørt til lufthavnen. Da vi landede i Hamborg blev vi straks afhentet og ingen ventetid og straks da vi var på parkeringen, fik vi udleveret bilnøglen og bilen stod klar til afhentning. Chaufføren kørte dog meget stærkt fra lufthavnen til garagen / parkeringen. Unødvendigt med sådan en vild kørsel, som vad utrygt med børn i bilen og kufferter som væltede rundt bagom. Bortset fra ovenstående, vil jeg gerne anbefale Via Park Nordenstedt, det fungerede virkelig godt og ingen skader på bil og tydeligt den havde stået indendørs i alle 3 uger.

5 / 5
Heinrich
Samstag, 3. August 2019

3 / 5
Malene
Freitag, 2. August 2019

5 / 5
Jimmi
Mittwoch, 31. Juli 2019

2 / 5
Christina
Dienstag, 30. Juli 2019

2 / 5
Søren
Dienstag, 30. Juli 2019

4 / 5
Selvaranjan
Montag, 29. Juli 2019

4 / 5
Flemming
Montag, 29. Juli 2019

3 / 5
Jan
Sonntag, 28. Juli 2019

2 / 5
Anette
Sonntag, 28. Juli 2019

Vi ventede 3 timer efter ankomst til lufthavnen inden vi blev hentet af shuttleservice Der tales ikke engelsk En meget dårlig oplevelse

1 / 5
Anette
Sonntag, 28. Juli 2019

Virkelig dårlig service Havde to biler der som ikke har holdt inde Vi ventede i 3 timer i lufthavnen efter ankomst på shuttleservice Når vi rykkede sagde de 5 min. Taler ikke engelsk

1 / 5
Britta Pedersen
Sonntag, 28. Juli 2019

Har aldrig oplevet lignende. Intet er hvad man bestiller og der er ikke styr på noget som helst. Jeg booker aldrig der igen

1 / 5
Hieu
Samstag, 27. Juli 2019

Ved afleveringen var betjeningen helt i bund. Det var svært at komme i telefonisk kontakt med personalet, hvor der blev lagt på flere gange...Da personalet ankom til udleveringsstedet, var hun temmelig fraværendende og vi skulle selv parkere bilen, og hun viste ikke engang hvor bilen skulle parkeres. Heldigvis nåede vi til lufthavnen til tiden, men vi blev ikke anvist om at vi skulle mødes samme sted, som vi blev sat af. Alt i alt en rodet og kaotisk behandling og det eneste positive at fremhæve er hjemkomsten, hvor vi fik en god behandling af chaufføren. Vil nok ikke bruge dette firma en anden gang.

2 / 5
Knud
Freitag, 26. Juli 2019

En helt igennem dårlig oplevelse at bruge Park Via, idet vi lander i Hamborg lufthavn og ringer til firmaet for at blive afhentet er der ingen der tager telefonen, på trods af adskillelige forsøg, så ender med at vi må tage en taxa til 35 euro ud til firmaet hvor vi afleverede bilen, blot for at konstatere at nøglen til vores bil var blevet væk for dem, det det 1,5 time at finde den. De var også helt afvisende overfor at refundere vores tax tur på 35 euro. En rigtig dårlig oplevelse at bruge dette firma.

1 / 5
Mathias
Freitag, 26. Juli 2019

Var lovet at bilen skulle stå indenfor. Den stod udenfor hele ugen

2 / 5
Hanne
Donnerstag, 25. Juli 2019

This service is a disgrace! They destroyed one of my wheels while the car was in their possession. They won't even recognize it. Parkvia should investigate this place, and delete them from their website, because Parkhalle Norderstedt do undermines Parkvia.com's credibility.

2 / 5
jørgen Henrik
Mittwoch, 24. Juli 2019

bruger dem aldrig mere

1 / 5
Jonathan
Mittwoch, 24. Juli 2019

2 / 5
Mikael
Mittwoch, 24. Juli 2019

Ved aflevering herskede total kaos. Trods forudbestilt afleveringstidspunkt var der lang kø og ingen betjening (16/7-2019). For få shuttlebusser blev tilsidst suppleret af taxis. Nåede på netop igennem lufthavnen og frem til gaten 3 min. før den lukkede. Havde nær kostet en ferie - kan ikke anbefales!

2 / 5
Wir finden für Sie die besten Angebote
Bitte warten Sie einen Moment
. . .